Cantaretul american Michael Jackson a fost surprins de paparazzi purtand haine pentru femei si pantofi cu toc inalt, in timpul unei plimbari in Saint Tropez, sudul Frantei, informeaza The Sun. Autorul hitului "Thriller" apare purtand jeansi mulati pe
Cantaretul american Michael Jackson a fost surprins de paparazzi purtand haine pentru femei si pantofi cu toc inalt, in timpul unei plimbari in Saint Tropez, sudul Frantei, informeaza The Sun. Autorul hitului "Thriller" apare purtand jeansi mulati pe picior, pantofi cu toc stiletto, o camasa creponata si o geanta mare portocalie, in fotografiile publicate de The Daily Mirror si The Sun. Fata acestuia este ascunsa de o palarie cu boruri uriase. Jackson este insotit de o fetita a carei identitate este necunoscuta. Cele doua publicatii britanice speculeaza faptul ca starul, in varsta de 47 de ani, a inceput sa dezvolte curbe feminine. Un martor al evenimentului a declarat: "I-am remarcat pentru ca <<femeia>> purta o palarie enorma in stilul lui Audrey Hepburn, apoi am vazut ca fetita era imbracata la fel si am crezut ca este vorba de o pereche mama-fiica. S-au asezat si aproape am inghetat de uimire, pentru ca i-am vazut fata si mi-am dat seama nu numai ca era un <<el>> dar si ca era Michael Jackson". Cantaretul este cunoscut pentru tinutele sale bizare si a purtat o parte dintre acestea in timpul procesului sau de anul trecut in care a fost acuzat de molestare sexuala a unui minor. In timpul unei vizite in Irlanda, la inceputul acestui an, cantaretul a sosit la aeroportul Cork purtand o tinuta feminina arabeasca, cu stofe drapate si esarfe. In ianuarie a fost surprins purtand o "abaya", vesmant specific femeilor musulmane. Un incident si mai jenant s-a intamplat in timpul unei sesiuni recente de cumparaturi in Bahrain cand Jackson a fost surprins imbracat in haine pentru femei si retusandu-si machiajul in toaleta doamnelor. Purtatorul lui de cuvant a declarat atunci ca a fost o greseala, pentru ca placuta de pe usa toaletei era scrisa in araba. Dupa procesul in care a fost achitat, Jackson a trait o perioada in Bahrain. Vedeta a anuntat in urma cu cateva luni ca doreste sa se mute in Europa si a fost vazut foarte des in Irlanda. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.