Dupa ce a trecut cu brio de prima faza a EuroLigii, vicecampioana poloului romanesc, CSM Leonardo Oradea, a avut parte de un ghinion teribil la tragerea la sorti a meciurilor din faza a doua preliminara si va evolua in cadrul grupei H, la Berlin.
De altfel, turneul la care va lua startul echipa pregatita de Gordan, in perioada 19-22 octombrie, este o adevarata serie de foc, in care se regasesc doua foste castigatoare de cupe europene, Dinamo Moscova si Wasserfreunde Spandau 04, dar si alte trei grupari ce provin din tari cu traditie in poloul continental, HAVK Mladost Zagreb (Croatia), Olympiakos Pireu (Grecia) si VK Primorac Kotor (Muntenegru).
Conform criteriilor LEN, primele doua echipe vor accede in optimile de finala, iar gruparile clasate pe locurile 3 si 4 vor fi "transferate" in turul secund al Cupei LEN, faza in care va incerca sa acceada si Steaua dupa meciurile din grupa A.
Reamintim ca, in perioada 18-22 octombrie, militarii vor evolua in turul inaugural al Cupei LEN, la Barcelona, impotriva echipelor Spartak Volgograd, UTE Budapesta, Enka Istanbul, CN Terrassa si WPC Cheltenham. (T. RIST)