Titlurile companiei Uztel Ploiesti vor fi tranzactionate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, informeaza un comunicat al companiei. Actionarii Uztel au aprobat in cadrul Adunarii Generale propunerea Consiliului de Administratie de promov
Titlurile companiei Uztel Ploiesti vor fi tranzactionate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, informeaza un comunicat al companiei. Actionarii Uztel au aprobat in cadrul Adunarii Generale propunerea Consiliului de Administratie de promovare a actiunilor companiei la categoria a doua, de pe piata valorilor mobiliare necotate, unde se tranzactioneaza compania in prezent. Totodata, actionarii Uztel au aprobat vanzarea unor active fixe aflate in proprietatea societatii, printre care se numara si doua camine de nefamilisti. Uztel este controlata de Asociatia Salariatilor, care detine 64,56% din titluri. Printre actionari se numara si firma americana Array Products Co. cu 16,57% din capital si alti actionari, care detin o pondere de 18,85%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.