l155 de oameni au murit
In Brazilia urmeaza trei zile de doliu national, dupa ce autoritatile au confirmat ca nu exista supravietuitori printre cei 155 de oameni aflati la bordul avionului prabusit sambata in jungla amazoniana. Epava a fost g
l155 de oameni au murit
In Brazilia urmeaza trei zile de doliu national, dupa ce autoritatile au confirmat ca nu exista supravietuitori printre cei 155 de oameni aflati la bordul avionului prabusit sambata in jungla amazoniana. Epava a fost gasita dupa ore lungi de cautare, iar echipele de interventie au ajuns acolo coborand cu parasuta sau pe franghii din elicoptere. Epava avionului a fost localizata in statul brazilian Mato Grosso, intr-o zona in care accesul este foarte dificil. Zeci de militari au fost parasutati la locul accidentului. Ei incearca acum sa curete zona de vegetatia abundenta pentru ca elicopterele sa poata ateriza. La bordul navei se aflau 149 de pasageri si sase membri ai echipajului. Avionul decolase din orasul Manaos si avea ca destinatie capitala Brasilia. La doua ore de la decolare, turnul de control a pierdut contactul cu avionul, iar aparatul a disparut de pe radar. Rudele si prietenii celor aflati la bordul avionului, au asteptat toata ziua de sambata pe aeroportul din Brasilia, pentru a afla vesti despre starea celor dragi. Cauzele producerii accidentului raman inca neclare. Potrivit unei ipoteze, avionul s-ar fi ciocnit cu un aparat de mici dimensiuni, care a aterizat apoi, dar fara a face victime printre cei sase pasageri ai sai. Avionul Boeing 737 apartinea companiei braziliene Gol si fusese cumparat recent. Acesta este primul mare accident avia-tic in care este implicat un avion Gol, de la infiintarea companiei, in 2001.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.