Politistii doljeni au anuntat, ieri, ca intocmesc portretul-robot al unui posibil suspect in cazul bebelusului disparut, la mijlocul saptamanii trecute, de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Este vorba despre un barbat pe care as
Politistii doljeni au anuntat, ieri, ca intocmesc portretul-robot al unui posibil suspect in cazul bebelusului disparut, la mijlocul saptamanii trecute, de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Este vorba despre un barbat pe care asistentele din cadrul spitalului sustin ca l-au vazut pe holurile unitatii medicale. "Am purtat mai multe discutii cu asistentele de la Spitalul Judetean. Ne-au declarat ca au vazut pe holurile maternitatii mai mult timp in ziua de joi un barbat. Incercam sa facem portretul-robot al acestui barbat si sa vedem daca a fost implicat sau nu in disparitia micutului", a declarat, citat de Mediafax, comandantul IPJ Dolj, comisarul Georgel Enescu. Acesta a mai spus ca subordonatii sai au declansat verificari in centrele de plasament din Craiova. "Ne gandim ca poate copilul a fost luat din greseala si dus intr-unul din centrele de plasament", a mai spus Enescu.
Altfel, asistenta in grija careia se afla salonul unde era internat nou-nascutul de doua luni disparut a fost sanctionata administrativ de conducerea unitatii medicale. Pe de alta parte, societatea Civitas, cea care asigura paza la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova, a precizat ca agentii de paza nu pot interveni in interiorul sectiilor decat "la solicitarea personalului medical". De asemenea, potrivit firmei Civitas, agentii au dat anchetatorilor toate inregistrarile surprinse pe camerele de luat vederi, amplasate in interiorul SJU Craiova. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.