Olaroiu, care se invartea pe marginea terenului ca un leu in cusca. Partea a doua a inceput ceva mai animat, ocaziile succedandu-se de la o poarta la alta intr-un ritm ametitor. Lajos il elimina corect pe Goian, dar omite sa acorde un penalty c
Olaroiu, care se invartea pe marginea terenului ca un leu in cusca. Partea a doua a inceput ceva mai animat, ocaziile succedandu-se de la o poarta la alta intr-un ritm ametitor. Lajos il elimina corect pe Goian, dar omite sa acorde un penalty clar ca lumina zilei pentru Poli in minutul 58, la o tragere de tricou a stelistului asupra lui Balba. Dupa aceasta eliminare, Olaroiu il trece pe Ovidiu Petre libero in locul lui Goian. Totusi, fostul jucator al lui Galatasaray a avut o evolutie stearsa ieri, fiind cel mai slab om al campioanei. Faza cea mai delicata se petrece in minutul 76, atunci cand se dicteaza penalty pentru ros-albastri. Proteste indelungi ale iesenilor, iar Radu Ciobanu este eliminat dupa ce-l apuca de gat pe arbitrul intalnirii! Dica a transformat cu sange rece penalty-ul: 0-1. Trei minute mai tarziu, Gigel Coman se ia la harta cu Bogdan Onut, iar Lajos ii elimina pe amandoi. Patru cartonase rosii contabilizase arbitrul timisorean.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.