Seful postului de Politie din comuna teleormaneana Necsesti a fost arestat pentru ca a cerut spaga 200 de euro, o jumatate de litru de coniac si 5 litri de palinca. Agentul sef principal Petre Cristea a fost prins in flagrant in barul comunei, de ca

Seful postului de Politie din comuna teleormaneana Necsesti a fost arestat pentru ca a cerut spaga 200 de euro, o jumatate de litru de coniac si 5 litri de palinca. Agentul sef principal Petre Cristea a fost prins in flagrant in barul comunei, de catre ofiterii DGA, la scurt timp dupa ce a primit o parte din spaga ceruta patronului localului
cu pricina.

Seful de post a fost “turnat” de proprietarul carciumii comunale pe data de 11 august, cand s-a plans ca politistul il santajeaza cu intocmirea unui dosar penal pentru o fapta inexistenta.

Denuntatorul sustine ca Petre Cristea are o datorie destul de consistenta la carciuma, unde obisnuia sa bea pe datorie. La mijlocul lunii februarie, politistul s-a prezentat la carciuma si i-a spus patronului ca i-a facut dosar penal unei cunostinte a acestuia din urma.

Patronul imprumutase cunostintei un autoturism, iar seful de post l-a oprit pe ulita satului, pe motiv ca nu avea permis de conducere. Politistul l-a atentionat pe patron ca ii va face si lui un dosar penal pentru faptul ca a imprumutat autoturismul in cauza fara sa anunt e Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman, lucru inventat de agentul Cristea ca infractiune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.