Societatea de investitii financiare a vandut vineri, pe piata Rasdaq, pachetul de 39,6% actiuni detinute la societatea Terra Estival 2002 din Neptun. Valoarea tranzactiei celor 4,24 milioane de actiuni s-a ridicat la 5,34 milioane lei, fiind raportat
Societatea de investitii financiare a vandut vineri, pe piata Rasdaq, pachetul de 39,6% actiuni detinute la societatea Terra Estival 2002 din Neptun. Valoarea tranzactiei celor 4,24 milioane de actiuni s-a ridicat la 5,34 milioane lei, fiind raportat un pret 1,26 lei/actiune. Potrivit ultimelor raportari, actionarii societatii Terra Estival erau SIF Transilvnia cu 39,6% si societatea Star SA, controlata de European Drinks, care detinea 54% din capitalul social. SIF Transilvania a anuntat recent ca va vinde toate pachetele minoritare de actiuni pe care le detine la societatile hoteliere din statiunea Neptun, firmele avand in administrare opt hoteluri. In sedinta de joi, societatea a vandut si pachetul detinut la Clabucet Estival, dupa ce anterior, a vandut pentru 3,78 milioane lei, pachetul de 39,6% din Club Estival Neptun. De asemenea, SIF Transilvania a vandut si pachetul de 39,6% detinut la Romanta Estival 2002 din Neptun, pentru care a incasat trei milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.