Fostul senator PNL Radu F. Alexandru i-a cerut liderului liberal Calin Popescu Tariceanu, intr-o scrisoare deschisa, sa opreasca atacurile ""imunde"" la adresa fostilor lideri ai partidului, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. Radu F. Alexandru
Fostul senator PNL Radu F. Alexandru i-a cerut liderului liberal Calin Popescu Tariceanu,
intr-o scrisoare deschisa, sa opreasca atacurile ""imunde"" la adresa fostilor lideri ai partidului, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.

Radu F. Alexandru a invocat fair-play-ul care ""obliga un om de onoare sa respecte si sa aplice in relatiile cu cei din jur aceleasi norme in spiritul carora a fost tratat"". El i-a amintit lui Tariceanu ca, desi a fost ""unul dintre cei mai aprigi contestatari"" ai lui Valeriu Stoica, acesta din urma ""nu a adus macar o data in discutie"" ideea sanctionarii sau a excluderii din partid a actualului presedinte al PNL. In privinta lui Stolojan, Radu F. Alexandru spune ca Tariceanu ii datoreaza acestuia functiile de presedinte PNL si de premier. Precizand ca Stolojan si Stoica sunt judecati pentru ""delict de opinie"", fostul senator il acuza pe Tariceanu ca a patronat ""judecata rusinoasa"" in urma careia au fost exclusi din partid deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu, considerati vinovati pentru acelasi motiv. (Monica Iordache Apostol)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.