"Forta unui partid este forta ideilor pe care le inspira. Ca sa fie credibili, purtatorii de drapel ai partidului trebuie sa fie exemplu in acest sens. Ei trebuie sa creada in ceea ce spun. Am mai spus-o o data, avem foarte multi oameni care una spun
"Forta unui partid este forta ideilor pe care le inspira. Ca sa fie credibili, purtatorii de drapel ai partidului trebuie sa fie exemplu in acest sens. Ei trebuie sa creada in ceea ce spun. Am mai spus-o o data, avem foarte multi oameni care una spun si alta fumeaza. astia ne-au pierdut. Asemenea oameni au dus la pierderea credibilitatii partidului.
La viitorul congres, trebuie sa iesim cu doua mesaje clare. In primul rand cu ce propunem ca proiecte, in al doilea rand cu ce oameni iesim pentru aceste proiecte, care sunt purtatorii de mesaj", a declarat Ion Iliescu la reuniunea organizatiei de femei a PSD, desfasurata sambata la Mamaia. Fostul presedinte s-a aratat nemultumit de felul in care se contureaza programul partidului, denumindu-i pe cei care s-au dus la el cu o prima varianta "niste baieti care nu stiu sa faca programe". Mai intai a trecut in revista toata istoria elaborarii unor documente programatice ale PSD si ale unor programe sectoriale gandite de acest partid, in ideea de a arata cati specialisti nefolositi astazi are fosta formatiune de guvernamant. Apoi a spus pe un ton exasperat: "si ce se intampla acum, ma trezesc cu un document de partid, elaborat de oameni de-ai nostri si care vin cu constatarea ca in Romania este o bulibaseala totala, si nimeni n-are gandire.
Chiar nu va e rusine?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.