Tinerii intreprinzatori intre 18 si 35 de ani, persoane fizice sau juridice si asociatii familiale pot depune la Agentia pentru IMM-uri cereri de finantare a planurilor de afaceri pana pe 13 octombrie, in cadrul programului START. Agentia Nationala p
Tinerii intreprinzatori intre 18 si 35 de ani, persoane fizice sau juridice si asociatii familiale pot depune la Agentia pentru IMM-uri cereri de finantare a planurilor de afaceri pana pe 13 octombrie, in cadrul programului START. Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie are prevazut pentru acest program, in 2006, un buget de 1,35 milioane de lei. START are in vedere atat cursuri antreprenoriale - la Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova -, dar si, intr-o a doua etapa, finantarea celor mai bune planuri de afaceri, intocmite pe baza cunostintelor dobandite la curs.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.