Un tanar in varsta de 32 de ani, cazat la internatul unui liceu sucevean, a fost violat de un coleg, in mai multe randuri, sub privirile unui alt tanar, care impartea aceeasi camera cu cei doi. Protagonistii nu sunt elevi, ci muncitori cazati in res
Un tanar in varsta de 32 de ani, cazat la internatul unui liceu sucevean, a fost violat de un coleg, in mai multe randuri, sub privirile unui alt tanar, care impartea aceeasi camera cu cei doi. Protagonistii nu sunt elevi, ci muncitori cazati in respectivul internat. C.D., in varsta de 32 de ani, din Suceava, a reclamat la Politie ca a fost victima unui abuz sexual, agresorul fiind chiar unul dintre colegii de camera, G. H., de 24 de ani. Orfan de ambii parinti si fara locuinta, C.D. a fost gazduit intr-una din camerele de internat si imparte camera cu alti doi colegi.
Unul dintre acestia, sustine el, sub amenintarea cu acte de violenta, il violeaza si-l supune periodic la perversiuni sexuale. In ciuda amenintarilor, tanarul a venit la Politie si a povestit tot ce i s-a intamplat. C.D. spune ca, initial, de rusine, n-a avut de gand sa spuna nimic, dar abuzurile au continuat si atunci s-a decis sa-l dea pe mana oamenilor legii pe violator. Varianta tanarului a fost confirmata si de medicii legisti si de cel de-al treilea coleg de camera. Din cauza leziunilor suferite in urma abuzurilor sexuale, D.C. a fost zilele trecute la un spital din Cluj, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Politistii de la Investigatii Criminale au confirmat ca au in lucru acest caz si ca cercetarile sunt in curs de desfasurare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.