Ancheta in cazul bebelusului disparut din maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova merge greu. Nimeni nu poate inca sa spuna cum a fost posibil sa dispara un bebelus din cel mai mare spital al Olteniei. Firma de paza a spitalului sustine
Ancheta in cazul bebelusului disparut din maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova merge greu. Nimeni nu poate inca sa spuna cum a fost posibil sa dispara un bebelus din cel mai mare spital al Olteniei. Firma de paza a spitalului sustine ca angajatii sai nu pot interveni in interiorul sectiilor decat la cererea medicilor. Directoarea SJU a dezvaluit insa ca, la momentul disparitiei micutului, in spital se aflau 200 de persoane, desi nu era ora de vizita.
Comisarul Georgel Enescu, seful politiei doljene, a declarat, ieri, ca subordonatii sai au in vedere o pista in solutionarea cazului. "Dupa discutiile cu asistentele de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, acestea ne-au declarat ca au tot vazut plimband-se pe holurile maternitatii, in ziua de joi, un barbat. Incercam sa facem portretul robot al acestui barbat si sa vedem daca a fost implicat sau nu in disparitia micutului", a spus Enescu. Pe de alta parte, seful IPJ Dolj a afirmat ca politistii doljeni au inceput verificarile in centrele de plasament. "Ne gandim ca poate copilul a fost luat din greseala si dus intr-unul din centrele de plasament". Surse din politie afirma ca anchetatorii, ar mai avea o pista in acest caz. Dupa cum sustin sursele mentionate, ar fi vorba de o asistenta maternala al carei copil a murit in urma cu cateva zile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.