Trustul Media Pro se confrunta cu un nou divort. Dupa plecarea lui Teo Trandafir, a venit randul publicatiilor din trust sa ramana fara un om de baza. Ieri, Dragos Stanca, managerul Publimedia (adica al ziarelor si revistelor din trustul lui Sarb
Trustul Media Pro se confrunta cu un nou divort. Dupa plecarea lui Teo Trandafir, a venit randul publicatiilor din trust sa ramana fara un om de baza.

Ieri, Dragos Stanca, managerul Publimedia (adica al ziarelor si revistelor din trustul lui Sarbu) si-a anuntat plecarea. Stanca a ocupat aceasta pozitie pret de trei ani, timp in care, alaturi de oameni precum Mihnea Vasiliu si Catalin Tolontan, a reusit sa dubleze cifra de afaceri a companiei care editeaza publicatii precum Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, Playboy si altele.
VIRTUAL. Dragos Stanca a explicat decizia sa intr-un e-mail detaliat adresat tuturor angajatilor companiei. ""De ce plec? Pentru ca nu am de ales. Si pentru ca ceva s-a schimbat in mod esential si ireconciliabil"", precizeaza Stanca. Totodata, el spune ca in cursul zilei de vineri a avut o discutie cu Adrian Sarbu
despre neregulile din companie. Dupa 20 de minute, ultima reactie a magnatului PRO a fost darea lui Stanca afara din birou. Stanca a precizat ca a recurs la acest gest nu din cauza banilor, ci doar dintr-un principiu moral. (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.