FESTIVAL. Sambata seara, pelicula ""Hartia va fi albastra"" a castigat premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Eurasia, desfasurat la Antalya in perioada 16-23 septembrie. ""Nu ne asteptam
FESTIVAL. Sambata seara, pelicula ""Hartia va fi albastra"" a castigat premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Eurasia, desfasurat la Antalya in perioada 16-23 septembrie. ""Nu ne asteptam sa castigam! A fost o competitie puternica, multe filme bune si regizori importanti: Kim Ki-duk, Nuri Bilge Ceylan - «copilul de aur» al Turciei, marele castigator la Cannes acum trei ani. Eram siguri ca pe el il vor vota"", a declarat regizorul filmului,
Radu Muntean. (A.V.P.)
GREEN HOURS. Teatrul Luni il prezinta azi, de la ora 20:00, pe Peter Froelich in One Man Show-ul ""Merz - Poezia StraNUTuLui"", un colaj de poeme si de referiri la Kurt Schwitters. ""O introducere perfecta pentru anarhica lume dadaista si pentru o seara de teatru pur"", asa cum este prezentat spectacolul de publicatia ""Toronto Star"". (A.V.P.)
FILARMONICA. Stagiunea 2006-2007 a Filarmonicii Georghe Enescu se va deschide vineri, 29 septembrie, de la ora 19:00, la Ateneul Roman, cu un concert sustinut de orchestra filarmonicii conduse de Cristian Mandeal. Din program, lucrari de Constantin Silvestri, Serghei Rachmaninov si Dmitri Sostakovici. Totodata, in cadrul acestei stagiuni, regizoarea Alice Barb organizeaza proiectul ""Bijuterii muzicale"" - trei piese de teatru cu teme diferite. (M.N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.