Capitalul social al companiei Sinterom Cluj-Napoca va fi majorat cu suma de 6,1 milioane de lei, conform hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Majorarea, de la 12,1 milioane de lei la 18,2 milioane se va face prin aport in numerar
Capitalul social al companiei Sinterom Cluj-Napoca va fi majorat cu suma de 6,1 milioane de lei, conform hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Majorarea, de la 12,1 milioane de lei la 18,2 milioane se va face prin aport in numerar, emitandu-se un numar de 2,44 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Actionarii isi pot exercita dreptul de preferinta in termen de patru luni de la data publicarii hotararii AGEA in Monitorul Oficial. Conform unui comunicat al companiei, actiunile ramase nesubscrise in urma perioadei de exercitare a dreptului de preferinta vor fi anulate. Pentru fiecare actiune detinuta la data de inregistrare, actionarii pot subscrie un numar de 0,5 actiuni noi. Totodata, actionarii Sinterom au aprobat majorarea capitalului social al societatii A1 Impex SRL cu suma de 2,3 milioane de lei, pana la 12,2 milioane de lei, prin emisiunea a 0,23 milioane de parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei. Partile emise pentru majorare vor fi subscrise in totalitate de Sinterom. In plus, actionarii societatii au aprobat modificarea consiliului de administratie, prin alegerea a noi membri. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGEA a fost stabilita de actionari la 10 octombrie 2006.
Conform ultimelor raportari ale pietei Rasdaq, actionarii majoritari ai Sinterom sunt SIF Oltenia, cu 31,01% din capital, si Contractoare Buzau, cu 62,75% din titluri. Ultima zi de tranzactionare cu actiuni Sinterom a fost in 19 septembrie, pretul mediu al unei actiuni fiind de 4,3 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.