Ilie Stoica, senator al judetului Sibiu din partea Partidului Conservator, a fost trimis, ieri, in judecata, fiind acuzat de agresarea, in timpul campaniei electorale, a unui barbat care facea parte din partidul care se afla in competitie pentru cas

Ilie Stoica, senator al judetului Sibiu din partea Partidului Conservator, a fost trimis, ieri, in judecata, fiind acuzat de agresarea, in timpul campaniei electorale, a unui barbat care facea parte din partidul care se afla in competitie pentru castigarea Primariei Avrig la alegerile din 2004. Alaturi de Stoica, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, un medic veterinar si un om de afaceri. Capetele de acuzare in acest dosar sunt lovire sau alte acte de violenta, cu circumstante agravante.

Anchetatorii au stabilit ca senatorul sibian a blocat in trafic, in dat de 8 iunie 2004, in mod repetat, autoturismul unei persoane, pe care a imobilizat-o si a lovit-o, cu ajutorul medicului veterinar Gabriel Schuster Gavrila si a afaceristului Vasile Grama Vilhelm. In urma corectiei aplicate de cei trei, victima a avut nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale. Cum era si normal, persoana batuta a depus plangere penala impotriva celor trei scandalagii, reclamand faptul ca acestia au blocat-o in trafic si i-au aplicat lovituri in zona capului, abdomenului si toracelui. Individul batut a spus ca agresorii au fost deranj ati de fotografierea lor in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.