si Adrian Nastase, ca si noi toti, a avut frustrarile dansului", a spus Oprescu. El a mentionat ca "nu este nici usor si nici placut sa fie chemat zi de zi la DNA". Sorin Oprescu a afirmat ca nu s-a pus problema unei sedinte in care sa se ia in discu
si Adrian Nastase, ca si noi toti, a avut frustrarile dansului", a spus Oprescu. El a mentionat ca "nu este nici usor si nici placut sa fie chemat zi de zi la DNA". Sorin Oprescu a afirmat ca nu s-a pus problema unei sedinte in care sa se ia in discutie o eventuala excludere a lui Adrian Nastase din partid. "Am avut o discutie in care ne-am spus cu totii parerea, dar nu s-a pus nici o clipa problema unei discutii de acest fel, cum de altfel nu a existat nici o solicitare din partea conducerii centrale a partidului in acest sens", a mai spus Oprescu, care a afirmat inca de marti ca retragerea sprijinului politic pentru Adrian Nastase nu este o solutie. Liderul PSD Bucuresti a mai spus ca organizatia pe care o conduce "nu simte nevoia" de a-l chema pe Nastase la o discutie. "Ne vom intalni, daca vom considera ca sunt chestiuni insurmontabile legate de situatia de saptamana trecuta", a spus Sorin Oprescu. Marian Vanghelie nu este insa de aceeasi parere cu Sorin Oprescu in cazul lui Adrian Nastase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.