Un nou pact teritorial pentru ocupare si incluziune sociala a fost semnat, miercuri, la nivelul regiunii de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, a declarat Valer Bindea, secretar de stat in Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, coordonatorul D
Un nou pact teritorial pentru ocupare si incluziune sociala a fost semnat, miercuri, la nivelul regiunii de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, a declarat Valer Bindea, secretar de stat in Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, coordonatorul Departamentului de afaceri europene si relatii externe al ministerului. UE finanteaza in Romania crearea de parteneriate la nivel regional si local, pentru planificarea si implementarea masurilor de ocupare si incluziune sociala pe piata muncii pentru grupurile vulnerabile, urmarindu-se prevenirea discriminarii. Comisia Europeana agreeaza ca fondurile pentru masurile active de ocupare sa fie date unor tipuri de organizatii care rezulta din asociere, cum ar fi parteneriatele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.