Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, ca informatiile potrivit carora va candida la sefia partidului sunt "o diversiune" si ca acela care a lansat aceste informatii, respectiv liderul PIN Cozmin Gusa, "nu este persoana autoriza
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, ca informatiile potrivit carora va candida la sefia partidului sunt "o diversiune" si ca acela care a lansat aceste informatii, respectiv liderul PIN Cozmin Gusa, "nu este persoana autorizata sa vorbeasca pe aceasta tema". "Nu voi da curs acestor diversiuni, care au ca scop instabilitatea in structurile de conducere ale PSD", a spus Oprescu. Senatorul PSD a facut un apel la unitatea partidului, la continuarea reformei interne si a sugerat ca legile sigurantei nationale, atribuirea unor contracte din proiectul Bechtel unei firme apropiate presedintelui Traian Basescu, clarificarea situatiei locative a parintilor ministrului Justitiei pot fi "teme de dezbatere publica pentru conducerea partidului". Presedintele PIN Cozmin Gusa a afirmat in urma cu cateva zile ca Oprescu ar urma sa-si anunte luna viitoare candidatura la presedintia PSD. (Mexiafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.