de vita la gratar, este prezentat drept caro costalis assa, care poate fi insotit de mendacia (un sote de morcovi) si, eventual, de un pahar de vischium, mai exact whisky. Iar pentru ca si printre cardinali pizza ramane la mare pret, i s-a spus
de vita la gratar, este prezentat drept caro costalis assa, care poate fi insotit de mendacia (un sote de morcovi) si, eventual, de un pahar de vischium, mai exact whisky. Iar pentru ca si printre cardinali pizza ramane la mare pret, i s-a spus placenta compressa.

Pizza de post
Pentru 6 portii
Ingrediente: 500 g faina alba, 30 g drojdie, 1 ceasca apa calda, 2 lingurite rase de sare, 50 ml ulei, 2-3 linguri bulion, 3-4 rosii, cateva masline, 1 conserva mica de ciuperci, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 1 conserva mica cu boabe de porumb, 1-2 dovlecei mici (optional), cimbru (optional), ketchup
Mod de preparare: Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu 1 1/2 ceasca faina. Se lasa drojdia sa creasca, apoi se pun intr-un castron restul de faina, drojdia crescuta, sarea si se framanta toate bine.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.