folclorice. Organizatorii, Primaria Timisoara si Casa de Cultura a municipiului, asteapta in jur de zece mii de spectatori.
"N-o sa-i mai lasam pe prietenii nostri rromi sa vina cu tot felul de gablonturi si sa strice atmosfera", a declarat ieri
folclorice. Organizatorii, Primaria Timisoara si Casa de Cultura a municipiului, asteapta in jur de zece mii de spectatori.
"N-o sa-i mai lasam pe prietenii nostri rromi sa vina cu tot felul de gablonturi si sa strice atmosfera", a declarat ieri secretarul primariei, Ioan Cojocari. Vor fi pastrati, in schimb, micii comercianti, care vor putea sa vanda mici, bere si obiecte de artizanat contra unei taxe de opt milioane de lei. Solistii anuntati pe afisul rugii au acceptat sa participe pentru un onorariu simbolic, avand in vedere veniturile pe care le obtin la alte evenimente, de trei pana la cinci milioane de lei vechi, impozabili.
Organizatorii s-au plans ieri de bugetul mic alocat acestui eveniment traditional pentru Timisoara, de 350 milioane de lei vechi, insuficient pentru acoperirea tuturor cheltuielilor si de faptul ca sunt astfel nevoiti sa apeleze la sponsori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.