In celalalt meci din grupa Stelei, Real Madrid va intalni, in deplasare, campioana Frantei, Olympique Lyon. Cele doua formatii au fost colege de grupa si sezonul trecut, cand Lyon i-a umilit pe madrileni pe Stage Gerland, administrandu-le un sec 3-0.
In celalalt meci din grupa Stelei, Real Madrid va intalni, in deplasare, campioana Frantei, Olympique Lyon. Cele doua formatii au fost colege de grupa si sezonul trecut, cand Lyon i-a umilit pe madrileni pe Stage Gerland, administrandu-le un sec 3-0. Nici pe Bernabeu galacticii nu s-au descurcat mai bine, scotand doar un egal, in fluieraturile propriilor suporteri. Vedeta francezilor, Juninho Pernambucano, avertizeaza ca in aceasta seara nu va mai fi la fel de usor ca in stagiunea precedenta: "Nu e aceeasi echipa. S-au schimbat jucatori, s-a schimbat si antrenorul, care a venit cu o noua mentalitate, iar echipa e mai agresiva".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.