Razvan Lucescu a declarat ieri ca Rapid trebuie sa joace perfect si sa nu primeasca gol in meciul de pe teren propriu cu Nacional Madeira, programat maine, in Giulesti, in prima mansa a turului intai din Cupa UEFA. "Va fi un meci greu pentru ca intal
Razvan Lucescu a declarat ieri ca Rapid trebuie sa joace perfect si sa nu primeasca gol in meciul de pe teren propriu cu Nacional Madeira, programat maine, in Giulesti, in prima mansa a turului intai din Cupa UEFA. "Va fi un meci greu pentru ca intalnim o echipa tehnica si artagoasa. I-am urmarit la ultimele doua meciuri din campionat si au folosit doua echipe diferite si chiar sisteme diferite. Chiar daca nu au marcat si nici nu au luat nici un punct, au aratat ca pot fi periculosi. Acest meci de la Bucuresti este doar o prima repriza in care noi trebuie sa jucam perfect si sa nu primim gol. Dar calificarea se va juca la Madeira", a spus Lucescu. "Trebuie sa facem totul pentru a lua o prima optiune de calificare inca de la meciul de acasa, unde e important sa marcam si sa nu primim gol", a comentat si Viorel Moldovan. Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, era de parere ca Rapid se poate califica in faza superioara a competitiei numai printr-un joc inteligent. "Toata lumea spunea imediat dupa tragerea la sorti ca avem un adversar accesibil, dar eu spun ca nu este deloc asa. Vin dintr-un campionat puternic si va fi greu. Trebuie sa jucam cu multa inteligenta si sa nu primim gol acasa pentru ca noi vom face tot posibilul sa ne calificam inca din acest prim meci", a mentionat Maftei. "Au cam multi brazilieni. Trebuie sa avem grija pentru ca acestia, in general, sunt tehnici si foarte periculosi. Eu ma gandesc la grupele Cupei UEFA si imi doresc sa ajung acolo. Nu stiu cu cine prefer sa jucam. Dar sper sa nu fie si o formatie romaneasca. Ar fi pacat pentru fotbalul romanesc", a spus Costin Lazar, ultima achizitie a Rapidului. Dupa conferinta de presa, tinuta la magazinul unuia dintre sponsorii Rapidului, Razvan Lucescu si elevii sai s-au intalnit cu suporterii alaturi de care s-au fotografiat si le-au acordat autografe. Razvan Lucescu a fost imbratisat de o adolescenta, aceasta izbucnind in lacrimi in momentul in care tehnicianul a lasat-o sa il sarute pe obraz. Lucescu a petrecut apoi cateva minute semnand zeci de fotografii care il infatisau, iar la sfarsit i-a inmanat admiratoarei sale lantisorul care il purta la gat. Adolescenta a afirmat dupa intalnirea cu antrenorul ca are in colectia sa peste 1.000 de fotografii cu Razvan Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.