Office Express, membru RTC Holding, lider national in distributia de produse pentru birou (Papetarie, IT&Birotica), a avut in primele 6 luni ale anului in curs o cifra de afaceri de peste 21 de milioane de euro, cu 5 % mai mari decat prognozarile de
Office Express, membru RTC Holding, lider national in distributia de produse pentru birou (Papetarie, IT&Birotica), a avut in primele 6 luni ale anului in curs o cifra de afaceri de peste 21 de milioane de euro, cu 5 % mai mari decat prognozarile de la inceputul lui 2006. De asemenea, pentru sfarsitul acestui an, Office Express preconizeaza o cifra de afaceri de 44 milioane euro. Potrivit unui comunicat al companiei, aceste rezultate au fost inregistrate in urma investitiilor de anul acesta si strategiei de dezvoltare, care a inclus perfectionarea serviciilor si a sistemului informatic. Incepand cu anul viitor, compania intentioneaza sa isi extinda activitatea pe pietele vecine, acoperind pentru inceput Moldova, Bulgaria si Ungaria. "Ne propunem ca in primul semestru al anului viitor sa fim functionali cel putin in Bulgaria si poate chiar mai devreme in Moldova. Ne vom extinde activitatea pe pietele vecine dupa modelul de business din Romania pentru ca in contextul inlaturarii barierelor vamale in 2007 putem chiar sa acoperim livrarile din depozitele din Bucuresti. In Bulgaria si Ungaria luam in calcul atat varianta preluarii unui jucator important de pe piata, cat si o investitie greenfield", a declarat Sorin Stancu, presedintele Diviziei Office a Grupului RTC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.