1 Ca PSD va imparti peste 600.000 de brosuri si 250.000 de fluturasi in tara despre ""faptele si minciunile Aliantei portocalii"".
Asta stim ca a mai facut-o o data, dar pe cand niste brosuri macar despre faptele PSD? Daca zic si de minciuni
1 Ca PSD va imparti peste 600.000 de brosuri si 250.000 de fluturasi in tara despre ""faptele si minciunile Aliantei portocalii"".
Asta stim ca a mai facut-o o data, dar pe cand niste brosuri macar despre faptele PSD? Daca zic si de minciuni nu ne suparam. Asta asa, pentru echilibru. 2 Ca presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a primit de la inceputul acestui mandat in cadrul unor actiuni de protocol mai multe seturi de sticle si pahare pentru lichior, vin si sampanie.
Eterna asociere a lui Vacaroiu cu paharul. Ca sa scape de ea, n-ar fi rau sa dea o fuga la Piccolo Mondo sa bea apa plata sau suc de pere. Daca e si Basescu prin preajma, s-ar putea sa aiba efect. Pe el cica l-au crezut. 3 Ca deputatul PNL Petre Ungureanu s-a plans in plenul Camerei, de conditiile de cazare si masa de la Hotel Bucuresti, ca a fost atacat in subsolul hotelului si ca acolo deputatii sunt in ""pericol psihic"".
E nou in Parlament si nu stie care-i spilua€™. Adica. Poate sa ceara la Parlament 70% din pretul unei camere la hotel Bucuresti, sa-si caute gazda ieftina, pe gustul sau si sa-i ramana si ceva in buzunar. Nimeni nu-l intreaba ce-a facut cu banii, ca asa scrie in lege! Tare, nu?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.