ce serveste drept sala de asteptare pentru autobuze si microbuze. Mirosul de mici si berea la pahar ii ademenesc pe calatori de la primele ore si, in cateva momente de la deschidere, localul se umple. Calatorii nu par deranjati de cateva "amanunte",
ce serveste drept sala de asteptare pentru autobuze si microbuze. Mirosul de mici si berea la pahar ii ademenesc pe calatori de la primele ore si, in cateva momente de la deschidere, localul se umple. Calatorii nu par deranjati de cateva "amanunte", care au atras atentia OPC-ului. Langa gratarul de mici si frigarui se alatura cateva persoane care asteapta cu nerabdare sa guste din "delicatesele" pregatite in mare graba de carciumarita. Cu o mana intinsa spre banii clientilor si cu cealalta punand micii pe farfuriile de plastic, ospatarita face "tranzactiile". Nu are manusi si nici nu pare deranjata de acest lucru. Dar nici clientii nu se sinchisesc. Sub privirile oamenilor, femeia isi indeplineste atributiile cu naturalete. Alaturi de coada de la gratar se mai formeaza inca un rand pentru bar, de unde "turistii" asteapta sa-si ridice paharele cu bere sau cu tarie. "Prefer sa stau aici cat astept autobuzul, decat in sala de asteptare. Preturile sunt acceptabile, iar un mic si o bere sunt bune inainte de drum, chiar daca conditiile de servire lasa de dorit", ne spune un calator motivul pentru care prefera sa astepte rata aici si nu in sala de asteptare din autogara. Pe tejgheaua barului se afla doua tavi cu pahare de sticla, pe care se zaresc de la distanta urme de degete si de bautura. Nici asta nu pare sa ii deranjeze pe clienti. Servirea se face intr-un mod normal, fara comentarii din partea cuiva. Au trecut deja cateva zeci de minute de cand s-a deschis terasa, iar mesele de lemn sunt deja pline de firimituri, de grasime si de farfurii de plastic murdare. Nimeni nu se deranjeaza sa le curate, desi sunt zeci de persoane care vin necontenit sa-si petreaca aici timpul ramas in asteptarea autobuzelor.Lasam in urma Autogara Obor si ne indreptam catre cea de la Filaret. Nici aici lucrurile nu stau altfel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.