Banca HVB Tiriac Bank a modificat, incepand de marti, dobanzile la depozitele la termen, informeaza un comunicat al bancii. Noile dobanzi la lei vechi sunt de 6,3 la suta pentru o saptamana si trei luni, de 6,4 la suta pentru o luna, de 6,2 la suta p
Banca HVB Tiriac Bank a modificat, incepand de marti, dobanzile la depozitele la termen, informeaza un comunicat al bancii. Noile dobanzi la lei vechi sunt de 6,3 la suta pentru o saptamana si trei luni, de 6,4 la suta pentru o luna, de 6,2 la suta pentru sase luni, iar pentru noua luni si pentru un an, de 6,1 la suta. Pentru depozitele la termen in dolari, noile dobanzi practicate de banca sunt de 3,25 la suta pentru o saptamana si pentru o luna. Atat pentru trei, sase si noua luni, cat si pentru un an, dobanzile sunt de 3,3 la suta. Pentru depozitele in euro, dobanzile sunt de 1,9 la suta - pentru o saptamana, 1,95 la suta - pentru o luna, 2,05 la suta - pentru trei luni, 2,2 la suta - pentru sase si noua luni si de 2,3 la suta - pentru un an. HVB Tiriac Bank ofera si varianta de depozite in lire sterline, care au dobanzi de 1,5 la suta pentru o saptamana si una, trei, sase si noua luni, pentru un an dobanda fiind de doi la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.