Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a imbunatatit cu o treapta, de la "BBB minus" la "BBB", calificativul acordat obligatiunilor fiduciare in valoare de 85,71 milioane dolari emise de JP Morgan Luxemburg in contul Termoelectrica. Obligatiuni
Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a imbunatatit cu o treapta, de la "BBB minus" la "BBB", calificativul acordat obligatiunilor fiduciare in valoare de 85,71 milioane dolari emise de JP Morgan Luxemburg in contul Termoelectrica. Obligatiunile scadente in decembrie 2007 sunt destinate acoperirii unor credite contractate de Termoelectrica, informeaza Mediafax. Imbunatatirea ratingului a fost determinata de masura de la sfarsitul lunii august, cand Fitch a revizuit in sens pozitiv calificativul acordat Romaniei pentru creditele pe termen lung in valuta, de la "BBB minus" la "BBB". Ministerul Finantelor Publice garanteaza neconditionat si irevocabil platile aferente imprumuturilor, se spune in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.