Zeci de bucuresteni au aprins lumanari si au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001 din SUA. Presedintele Basescu, primul-ministru Popescu Tariceanu, fostii presedinti, Iliescu si Constantin
Zeci de bucuresteni au aprins lumanari si au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001 din SUA. Presedintele Basescu, primul-ministru Popescu Tariceanu, fostii presedinti, Iliescu si Constantinescu, oameni politici, reprezentanti ai cultelor religioase si membri ai corpului diplomatic au omagiat la randul lor victimele atentatelor.
Cu acest prilej a fost vizitata si expozitia din incinta Teatrului National, intitulata "Dupa 11 septembrie: Imagini din zona zero" realizata de Joel Meyerowitz. In momentul strangerilor de mana cu ambasadorul american Nicholas Taubman si cu personalul ambasadei, atat premierul, cat si ex-presedintele Iliescu zambeau larg, ca si cum ar fi participat la un eveniment monden.
Presedintele Basescu s-a limitat la a vorbi, asa cum au facut-o si ambasadorii, despre un apel la lupta impotriva terorismului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.