Presedintele Traian Basescu a pus receptorul la ureche luni seara, pentru a se conversa cu invitatii dintr-o emisiune a Antenei 3, pe marginea unei corespondente trimise din carciuma in care seful statului a servit un sprit, fix langa fratele unui j

Presedintele Traian Basescu a pus receptorul la ureche luni seara, pentru a se conversa cu invitatii dintr-o emisiune a Antenei 3, pe marginea unei corespondente trimise din carciuma in care seful statului a servit un sprit, fix langa fratele unui jurnalist. Una peste alta, seful statului a spus ca, plecand de la discutia, de-acum celebra, purtata cu Adriean Videanu, Vasile Blaga si Radu Berceanu, unii gazetari au pus botezul inaintea nuntii si ca, personal, il doare in COT de PUR.

„Am inteles ca a intervenit in ecuatia unor articole o poveste cu cineva de la PUR, care ar urma sau ar trebui sa se rupa. Domnule, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar va asigur ca dumneavoastra ati inteles gresit. Nici prin cap nu-mi trece sa ma gandesc la o apropiere de PUR sau de tineretul PUR“, le-a transmis Basescu celor din studio.

PPE-PC, calea-i lunga...
El a explicat ca discutia avuta cu cei trei democrati s-a referit doar la admiterea democratilor in PPE, nicidecum la crearea unui nou partid politic pro-prezidential, asa cum precizase un cotidian central.
„Nu mai stiu daca Berceanu sau Videanu mi-au spus ca, pe 18-19 septembrie, PD va primi statutul de partid asociat la PPE - la Partidul Popular European, si ca, pe 31 noaptea, la ora 24.00, democratii vor deveni in mod automat membri ai Partidului Popular European. Deci, toate informatiile discutate sunt informatii publice. Va pot spune ca am discutat despre copii, despre familie. Probabil nu le-ati sesizat pe toate...“, i-a transmis Traian Basescu lui Nicolae Vulpe - cel care, ulterior popasului in aceeasi carciuma cu seful statului, a si informat presa.

Am servit masa, n-am plecat cu ea!
„Am servit masa de pranz. Eu am ajuns pe la 13.20 si va dau un element in plus ca sa fiti foarte corect informati. N-am plecat de la birou pana cand ministrul apararii nu mi-a trimis si propunerea pentru inlocuitor pentru domnul Badalan. Si, cand am primit-o, am plecat linistit ca aveam si propunerea de revocare, si propunerea pentru inlocuitor“, a spus presedintele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.