Dupa cum anunta reprezentantii Agentiei Internationale pentru Energie, consumul mondial de titei a mai scazut vara aceasta, marcand o tendinta de scadere a consumului de energie fosila, pentru prima data in ultimii 7 ani. Agentia IEA a anuntat ca anu
Dupa cum anunta reprezentantii Agentiei Internationale pentru Energie, consumul mondial de titei a mai scazut vara aceasta, marcand o tendinta de scadere a consumului de energie fosila, pentru prima data in ultimii 7 ani. Agentia IEA a anuntat ca anul acesta este de asteptat ca cererea internationala de petrol sa creasca cu numai 1,3%, mai putin decat estimarile specialistilor, ajungand la 84,7 milioane de barili pe zi. Consumul de petrol a incetinit mai ales in SUA si Mexic, iar schimbarile de comportament ale consumatorilor sunt puse in primul rand pe seama cresterii preturilor internationale la combustibili.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.