COMENTARIUL SPECIALISTULUI Conform statisticilor meteorologice, in jurul datei de 23 august, in tara noastra are loc o racire care de-a lungul anilor s-a tradus prin precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare. S-ar parea ca regula se

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Conform statisticilor meteorologice, in jurul datei de 23 august, in tara noastra are loc o racire care de-a lungul anilor s-a tradus prin precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare. S-ar parea ca regula se pastreaza in acest an; racirea va insemna de fapt o racorire, deoarece pana atunci va fi canicula dupa-amiaza in zonele de campie si in special in Campia Romana. Canicula este atunci cand se inregistreaza temperaturi de 35 de grade si mai mari de 35, insa temperatura resimtita in zone depresionare va fi echivalenta cu cele 35 de grade. In mare parte din tara, valorile termice se vor mentine ridicate (posibil peste 25a€¦ 26 °C) si in prima parte a noptilor. (meteorolog, Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.