Meciul amical dintre echipa LPF si cea a jucatorilor straini care activeaza in Liga 1, disputat la Mogosoaia, s-a incheiat nedecis, 1-1, golurile fiind realizate de Aldea, respectiv Emeghara. Antrenorul echipei LPF, Cosmin Olaroiu, a apelat la cin
Meciul amical dintre echipa LPF si cea a jucatorilor straini care activeaza in Liga 1, disputat la Mogosoaia, s-a incheiat nedecis, 1-1, golurile fiind realizate de Aldea, respectiv Emeghara.

Antrenorul echipei LPF, Cosmin Olaroiu, a apelat la cinci dintre elevii sai de la Steaua, in ciuda faptului ca gruparea campioana are un program foarte incarcat. In plus, tehnicianul ""stranierilor"", Giuseppe Giannini, a luat si el un stelist, pe portarul Carlos.
MULTUMIT. Partida a fost urmarita de mai multe VIP-uri, dintre care amintim staff-ul Stelei, Mihai Stoica si Valeriu Argaseala, noua achizitie a ros-albastrilor, francezul Thereau, impresarul Victor Becali, Paul Cazan, Necula Raducanu si Valentin Alexandru. Prima repriza a fost dominata de elevii lui Giannini, care au deschis scorul prin timisoreanul Emeghara (a€™44). Dupa pauza, Olaroiu a schimbat aproape intreaga echipa, iar selectionata LPF a egalat prin Aldea (a€™60). La final, Cosmin Olaroiu s-a declarat multumit de modul cum s-a prezentat echipa in vederea actiunilor internationale care vor urma: ""Nu vreau sa remarc pe nimeni, insa sunt multumit de ce am vazut. M-a interesat un ansamblu, nu jucatori in parte. Stranierii au fost mai motivati, au evoluat mai bine. A fost o actiune utila, mai ales ca pe viitor aceasta selectionata LPF va avea o activitate din ce in ce mai bogata, urmand sa intalneasca reprezentative similare din alte tari. Intentia este ca in cadrul acestei echipe sa se poata roda acei jucatori susceptibili de convocare la echipa nationala"".
ACCIDENTARI. Dupa doar 15 minute de joc, atacantul Stelei, Vali Badea, a parasit terenul accidentat, dupa un contact cu un adversar, insa medicii au precizat ca nu este vorba de ceva grav. De asemenea, portarul portughez Carlos a fost inlocuit la pauza, dupa ce a suferit o contuzie. Au jucat urmatoarele formatii: LPF: Bornescu - Olah, Ratiu, I. Rada, Nesu - Hidisan, Cristocea, Lovin - Tilinca, Nastasie, V. Badea. Au mai evoluat Vatca, Tanasa, Stelian Stancu, Velcovici, Mardare, Aldea, Balace Grigorie, Fl. Lungu si Gado. Echipa strainilor: Carlos - M. Jose, Nogo, Daouda, Emeghara - Abiodun, Ljubinkovici, Oliveira, Rose - Semedo, Bukvici, pe parcurs mai intrand Guso, Shroj, Bazzi, Diaz si Vranjkovici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.