Imediat dupa confruntarea de duminica trecuta cu Dinamo Bucuresti, pierduta de craioveni cu usturatorul scor de 0-4, Ovidiu Stanga a parasit Universitatea, plecand in Olanda pentru a asista si a lua lectii in cadrul antrenamentelor formatiei PSV Ein
Imediat dupa confruntarea de duminica trecuta cu Dinamo Bucuresti, pierduta de craioveni cu usturatorul scor de 0-4, Ovidiu Stanga a parasit Universitatea, plecand in Olanda pentru a asista si a lua lectii in cadrul antrenamentelor formatiei PSV Eindhoven.

In cel mai josnic mod, finantatorul Adrian Mititelu si-a mai dat o data arama pe fata, luand decizia de a-l indeparta pe Ovidiu Stanga din functia de antrenor principal al Stiintei. In locul sau a fost adus deja Nicolae Ungureanu (foto), care, de ieri, si-a si intrat in paine, efectuand prima sedinta de pregatire cu „alb-albastri“. Intrebat ce cauta la un antrenament al „juvetilor“, prin zambetul siret afisat pe buze, Nae Ungureanu a spus ca, deocamdata, a venit antrenor secund, insa nu este exclus ca, in scurt timp, sa devina principal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.