Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a solicitat ieri dimineata presedintelui Agentiei Domeniilor Statului, Tanczos Barna, sa-l suspende din functie pe directorul ADS Iasi, Flavius Ionita, ca urmare a actiunii intreprinse de DNA, se arata intr-un
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a solicitat ieri dimineata presedintelui Agentiei Domeniilor Statului, Tanczos Barna, sa-l suspende din functie pe directorul ADS Iasi, Flavius Ionita, ca urmare a actiunii intreprinse de DNA, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii. Seful ADS a si semnat decizia de cercetare disciplinara a lui Flavius Ionita si, simultan, a dispus suspendarea din functie a directorului ADS Iasi. Potrivit unui comunicat al ADS, daca mandatul de arestare se prelungeste peste 30 de zile, ADS va dispune concedierea lui Ionita, in conformitate cu prevederile legale.
Flavius Ionita a devenit sef al ADS Iasi la 3.01.2006, in urma unui concurs. ADS a tinut sa-si "exprime regretul si indignarea fata de atitudinea lui Flavius Ionita si nu este dispusa sa ofere nici un fel de circumstante atenuante in acest caz", mai precizeaza comunicatul. Reprezentantii ADS sunt decisi sa-l actioneze in instanta pe Ionita, pentru "grave prejudicii aduse imaginii institutiei", in cazul in care se va dovedi ca acesta este vinovat. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.