Dupa ce antrenorul Dorinel Munteanu si-a amendat elevii ca au primit gol pe finalul meciurilor castigate in deplasare, la Piatra-Neamt si Targu-Jiu, conducerea liderului se confrunta cu alte probleme, de data aceasta disciplinare. Este vorba desp
Dupa ce antrenorul Dorinel Munteanu si-a amendat elevii ca au primit gol pe finalul meciurilor castigate in deplasare, la Piatra-Neamt si Targu-Jiu, conducerea liderului se confrunta cu alte probleme, de data aceasta disciplinare.

Este vorba despre Dumitru Mitu si Tarlea, care au fost surprinsi intr-o noapte intr-un bar din Cluj. ""In urma discutiilor cu ei, am ajuns la concluzia ca trebuie pedepsiti. Este adevarat ca dupa meciul cu Pandurii Targu-Jiu si-au petrecut o noapte intr-un bar si au baut un pahar in plus. Au adus martori, incercand sa sustina ca nu a fost asa, insa ne-am dat seama ca sunt vinovati. Nu toleram astfel de comportamente. Vor fi penalizati"", a declarat presedintele gruparii din Gruia, Iuliu Muresan. Cei doi vor primi cate 1.500 de euro amenda si au fost trimisi deja la echipa satelit, Unirea Dej. ""Antrenorul Dorinel Munteanu a luat hotararea si este pe termen nelimitat. Daca se vor indrepta, vor reveni la echipa mare. Trebuie sa invete ca imaginea echipei este foarte importanta si nu este admisibil ca doi jucatori sa-si bata joc de blazonul clubului"", a mai adaugat oficialul clujenilor, Iuliu Muresan. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.