a desemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, prima dintre cele mai puternice femei din lume. In Top 100 s-au calificat directorii unor mari companii, liderii unor ONG, insa primele trei locuri sunt ocupate de demnitari-femei. Angela Merkel, "doa
a desemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, prima dintre cele mai puternice femei din lume. In Top 100 s-au calificat directorii unor mari companii, liderii unor ONG, insa primele trei locuri sunt ocupate de demnitari-femei. Angela Merkel, "doamna de fier a Germaniei", a detronat-o pe regina puterii de anul trecut, Condoleezza Rice, secretar de stat al SUA. De ce a crescut Merkel in sondaje si a scazut Condi? "Desi cancelar de putin timp, Merkel i-a cucerit pe liderii din intreaga lume, inclusiv pe premierul britanic Tony Blair si pe presedintele SUA, George W. Bush", explica Forbes.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.