Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei s-a clasat pe locul secund la turneul international dotat cu trofeul "Memorialul Toni Alexe", intrecere gazduita in weekend de Sala Sporturilor din Oradea. In finala competitiei, "tricolorii" pregatiti d
Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei s-a clasat pe locul secund la turneul international dotat cu trofeul "Memorialul Toni Alexe", intrecere gazduita in weekend de Sala Sporturilor din Oradea. In finala competitiei, "tricolorii" pregatiti de Liviu Calin (foto) au fost invinsi de selectionata Georgiei, scor 62-81, in ciuda faptului ca gruzinii n-au beneficiat de serviciile vedetei lor, pivotul Zaza Pachulia, care activeaza in NBA la Atlanta Hawks. La final, Calin si-a exprimat dezamagirea fata de evolutia jucatorilor nostri: "Ne-au prins intr-o zi in care eram epuizati si, in plus, baietii au fost cam aroganti. Si-au inchipuit ca daca nu joaca Pachulia vor castiga lejer!". De mentionat ca in primele doua meciuri, Romania trecuse de gruparea maghiara Vadkakas Debrecen, cu scorul de 115-65, si de sarbii de la Ergonom Nis, cu scorul de 93-77. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.