Cea de-a 58-a editie a Primetime Emmy Awards nu a fost lipsita de controverse, din cauza unora dintre nominalizari. O modificare in procedurile de jurizare a fost operata in ideea de a conduce la o paleta mai diversificata de nominalizati. ""Gre
Cea de-a 58-a editie a Primetime Emmy Awards nu a fost lipsita de controverse, din cauza unora dintre nominalizari.

O modificare in procedurile de jurizare a fost operata in ideea de a conduce la o paleta mai diversificata de nominalizati. ""Greya€™s Anatomy"" si ""Two and a Half Men"" (""Doi barbati si jumatate"") au castigat mai multe premii, in timp ce ""Lost"" si ""Neveste disperate"", marii castigatori de anul trecut, au plecat acasa fara nici un trofeu.
CASTIGATORI. Pe lista premiantilor se afla, printre altii, Terence Winter - pentru ""cel mai bun scenariu al unei drame"", ""The Sopranos"" (HBO); ""The Girl in The Cafe"" (HBO) - pentru ""cel mai bun film de televiziune"". HBO a mai castigat distinctii si pentru cel mai bun reality-show ""Amazing Race"", cel mai bun regizor de miniserie, film sau drama - Tom Hooper cu ""Elizabeth I"". Cel mai bun serial dramatic a fost desemnat ""24"", iar cea mai buna comedie - ""The Office"". Dupa patru nominalizari consecutive, Kiefer Sutherland a obtinut, in sfarsit, Premiul Emmy la categoria cel mai bun actor in rol principal intr-un serial dramatic (""24""). De asemenea, ""The Simpsons"" a fost desemnat ""cel mai bun serial animat"" pentru a noua oara consecutiv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.