Pistolarul din Ferentari a fost capturat la Costinesti de Crima Oganizata cu ajutorul ofiterilor Serviciului Roman de Informatii. Alaturi de Dorel Marin, acuzat de tentativa de omor si detinere de arme fara autorizatie, apropiat al clanului Camataril
Pistolarul din Ferentari a fost capturat la Costinesti de Crima Oganizata cu ajutorul ofiterilor Serviciului Roman de Informatii. Alaturi de Dorel Marin, acuzat de tentativa de omor si detinere de arme fara autorizatie, apropiat al clanului Camatarilor, a fost retinut si patronul hotelului Histria din Mamaia. George Bosanceanu este suspectat de politisti ca l-ar fi sprijinit pe suspectul de atac armat din Bucuresti sa se ascunda. Dorel Marian, 41 de ani, a fost localizat in urma cu doua zile, pe litoralul romanesc, retinerea sa fiind operata, sambata, in localitatea Costinesti. Barbatul a fost trimis cu escorta catre Capitala, iar judecatorii urmau sa decida daca va fi sau nu arestat preventiv.
Politistii bucuresteni l-au identificat, miercuri, pe Dorel Marian, barbatul care ar fi tras mai multe focuri de arma in masina unui barbat, la o spalatorie de pe Calea Ferentari. Tinta atacului armat de marti seara a fost Ion Lungu, un apropiat al clanului Camataru, mesajul transmis fiind un avertisment, sustin anchetatorii. Acestia spun ca atacul a pornit in urma unor discutii aprinse dintre Marin si Lungu referitoare la gasirea unuia dintre membrii gruparii conduse de fratii Vasile si Ion Balint, cunoscuti sub numele de Sile si Nutu Camataru, ambii aflandu-se in inchisoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.