Chiar daca au avut o prima repriza foarte slaba, ""ceferistii"" s-au revansat in partea secunda, reusind sa castige al cincilea meci consecutiv in Liga 1. Trupa pregatita de Dorinel Munteanu a bifat inca o victorie si continua sa uimeasca. Are cinc

Chiar daca au avut o prima repriza foarte slaba, ""ceferistii"" s-au revansat in partea secunda, reusind sa castige al cincilea meci
consecutiv in Liga 1. Trupa pregatita de Dorinel Munteanu a bifat inca o victorie si continua sa uimeasca. Are cinci succese din tot atatea partide si probabil acest lucru nu pica bine marilor grupari din Capitala.
EFICACITATE. Prima repriza a fost una urata pentru clujeni. Oltenii puteau sa inscrie cel putin de trei ori, insa portarul Turcas s-a opus. Dupa pauza, oaspetii si-au indeplinit norma, Coroian (a€™37 si a€™65) si Surdu (a€™89) inscriind golurile victoriei. Palida consolare, golul gorjenilor reusit de Ilie Iordache din penalty (a€™90). ""La cum a jucat, CFR Cluj nu merita sa fie lidera. Au profitat de greselile noastre"", a declarat la final antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe. De partea cealalta, Dorinel Munteanu a spus ca isi va amenda din nou elevii, asa cum s-a intamplat si dupa meciul de la Piatra Neamt: ""Le-am cerut concentrare. Am avut noroc de data asta si sigur ii voi amenda pe jucatori pentru relaxarea din final"". In schimb, presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, i-a laudat pe jucatori: ""Suntem in mare forma. Pacat ca nu am avut programul Timisoarei, sa fi jucat cu Steaua, Dinamo si Rapid in aceste cinci etape. Acum eram tot pe primul loc, dar rezolvam niste probleme"".

TEST ANTIDOPING


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.