Banca C.R. Firenze a lansat doua noi credite destinate persoanelor fizice, Auto Express si creditul pentru nevoi personale, Presto, cu o perioada de finantare de pana la 10 ani.
Creditul Auto Express este destinat persoanelor care doresc sa ac
Banca C.R. Firenze a lansat doua noi credite destinate persoanelor fizice, Auto Express si creditul pentru nevoi personale, Presto, cu o perioada de finantare de pana la 10 ani.
Creditul Auto Express este destinat persoanelor care doresc sa achizitioneze un automobil nou sau second-hand, insa nu mai vechi de cinci ani.
Valoarea maxima a finantarii este de 30.000 de euro sau echivalentul in RON. In cazul creditelor a caror valoare depaseste plafonul de 15.000 de euro, clientul trebuie sa contribuie cu 20% surse proprii din valoarea masinii, se arata intr-un comunicat al C.R. Firenze.
Pentru contractarea creditului, clientul nu are nevoie de girant, iar singurele garantii solicitate de institutia bancara sunt gajul asupra autovehiculului care face obiectul creditarii si polita de asigurare de tip CASCO, cesionata in favoarea bancii. Dobanzile acordate sunt de 12% pe an pentru RON si 7,5% anual, pentru euro. Pentru un credit auto in valoare de 50.000 RON acordat pe zece ani, DAE este de 16,18% pe an, in timp ce pentru un credit auto in valoare de 15.000 de euro acordat pe o perioada de 10 ani, DAE este 11.16% pe an.
Produsul Presto este un credit de nevoi personale pentru cheltuieli nenominalizate, iar plafonul maxim este de 10.000 de euro sau echivalentul in RON. Clientul nu are nevoie de girant, garantia fiind reprezentata de cesionarea politei de asigurare de viata in favoarea bancii.
Dobanda pentru acest tip de credit este de 13% pe an pentru RON si de 9% anual pentru euro. Pentru un credit de 35.000 de RON acordat pe o perioada de un deceniu, DAE este de 19,37% pe an, iar pentru un credit de 10.000 de euro acordat pe o perioada similara, Dobanda Anuala Efectiva este de 14,61% anual.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.