Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, ajuns la cea de-a 36-a editie, a debutat cu stangul vineri seara. La fel ca si in anii trecuti, spectacolul a fost unul lipsit de stralucire si profesionalism, incepand cu prezentatorii, care au gafat tot

Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, ajuns la cea de-a 36-a editie, a debutat cu stangul vineri seara. La fel ca si in anii trecuti, spectacolul a fost unul lipsit de stralucire si profesionalism, incepand cu prezentatorii, care au gafat tot timpul, si terminand cu participantii, care nu au impresionat prin calitati vocale. In premiera in istoria Festivalului Mamaia, sectiunea Slagare - cea mai indragita de spectatori - a fost scoasa din concurs.

'Ca sa fiu sincer, am si uitat de festival>>
Nici macar compozitorii consacrati nu mai sunt interesati, ba chiar uita ca in aceste zile se desfasoara cea de-a 36-a editie a Festivalului Mamaia. „Nu am urmarit concursul. Ca sa fiu sincer, am si uitat de Mamaia. Eu sunt in concediu, in Delta, asa ca va dati seama ce m-a interesat festivalul“, ne-a declarat compozitorul Adi Ordean.

Festivalul Mamaia, in ciuda bugetului de 10 miliarde ROL, reuseste cu greu sa se mentina pe linia de plutire. Ca si la editiile precedente, organizarea a lasat foarte mult de dorit. Instalatiile de sunet nu au fost de cea mai buna calitate, iar prezentatorul evenime ntului, Horia Brenciu, a gafat pe tot parcursul concursului, presarand ici-colo cate o glumita cat se poate de nesarata. „Eu m-am nascut pe scena, iar scena m-a nascut pe mine“, este doar una din multitudinea de „maxime“ a la Horia Brenciu. Lasand deoparte aceste mici inconveniente, cea mai mare dezamagire a fost prestatia concurentilor. Presedintele juriului, Madalin Voicu, a promis inainte de de inceperea Festivalului Mamaia ca vom avea parte de un spectacol deosebit, cu voci pe masura. Departe de realitate! In afara de cativa concurenti care au dovedit ca muzica nu este un mister de nepatruns, majoritatea nu aveau ce cauta pe scena.

Lipsa de stralucire, public plictisit


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.