Consiliul Local al orasului Lupeni a aprobat contractarea unui imprumut bancar in valoare de 10 milioane de lei, suma urmand sa acopere cheltuielile pentru introducerea gazului metan si constructia de locuinte in localitate. Primarul Cornel Resmerita
Consiliul Local al orasului Lupeni a aprobat contractarea unui imprumut bancar in valoare de 10 milioane de lei, suma urmand sa acopere cheltuielile pentru introducerea gazului metan si constructia de locuinte in localitate. Primarul Cornel Resmerita declara ca la bugetul local nu sunt fondurile necesare pentru a suporta investitiile, iar creditul este unica solutie viabila pentru ca in maxim trei luni sa poata incepe lucrarile. "Consiliul Local a aprobat un imprumut de 10 milioane de lei, bani pe care ii vom lua de la o banca si vom garanta cu bugetul local pentru el. Practic, aceasta a fost singura sansa sa ducem la indeplinire planurile pe care le avem pentru cei din oras, pentru ca acum lucram numai pe datorii", a declarat Resmerita. Banii vor fi folositi pentru introducerea gazului metan, in constructia de locuinte, dar si pentru plata contravalorii unor lucrari care acum se executa pe datorie. In Lupeni numai aproximativ 4.000 de apartamente au acum gaz metan si investitia treneaza din lipsa banilor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.