Altadata un meci in care sareau scantei si se lasa cu suspendari, partida de sambata seara dintre Steaua si Farul a parut si de aceasta data una bazata pe prietenie (cum ar spune rapidistii) si... respect pentru proaspata calificata in grupele Ligii

Altadata un meci in care sareau scantei si se lasa cu suspendari, partida de sambata seara dintre Steaua si Farul a parut si de aceasta data una bazata pe prietenie (cum ar spune rapidistii) si... respect pentru proaspata calificata in grupele Ligii Campionilor. Altfel nu se poate explica apatia de care au dat dovada “marinarii“ in timpul celor 90 de minute, dar mai ales portarul George Curca, care a gafat inexplicabil la majoritatea actiunilor de atac ale stelistilor si a luat trei goluri mai mult decat parabile.

In locul paradelor asteptate, portarul George Curca a balbait mingea in dese randuri si s-a vazut nevoit sa faca fata apostrofarilor venite dinspre galeria constanteana. „Curca, esti sclavu' lu' Steaua“ sau „Iesi afara, javra ordinara“ i-au strigat cei 100 de fani ai „marinarilor“. De fapt, o mare parte din acestia n-au mai rezistat si au parasit tribuna la pauza jocului, la scurt timp dupa ce i-au cerut si demisia antrenorului Momcilo Vukotici. „Ne asteptam sa fie mai obositi, dar Steaua a demonstrat ca este o echipa buna. Noi n-am avut curaj, asta cred ca ne-a lipsit. Av em o cadere pe care nu o pot explica. Nu cred ca e diferenta chiar asa mare intre noi si ei, dar e vorba de joc, de ambitie“, a incercat sa se justifice Curca, adaugand ca nu s-a simtit afectat de huduielile suporterilor constanteni care au insotit echipa la Bucuresti. Comentand existenta suspiciunilor privind corectitudinea ultimelor partide dintre Farul si Steaua, Curca a spus: „Poate in trecut, azi nu“. O parere mult mai realista a avut-o antrenorul Farului, sarbul Vukotici, care si-a acuzat voalat jucatorii: „Nu sunt multumit nici de rezultat, nici de joc. Am jucat pana la primul gol, apoi planul nostru a intrat la apa. Ma asteptam de la jucatori sa evolueze cu mai multa determinare, cu mai mult curaj“. Tehnicianul a adaugat ca in cele doua saptamani de pauza, prilejuita de meciurile „tricolorilor“ din preliminariile Euro 2008, va incerca sa depisteze cauzele prestatiei slabe a echipei sale.

'Vulturii violeti>> au dat cu pumnii la Vaslui
Partida dintre FC Vaslui si FC Arges a fost una plina de incidente. Dupa fluierul final, atat staff-ul tehnic, cat si jucatorii de rezerva ai formatiei pitestene s-au napustit asupra brigazii de arbitri. In urma acestui incident, unul dintre fotbalistii argeseni, Adrian Ionescu, a primit cartonasul rosu. A fost nevoie de interventia fortelor de ordine pentru scoaterea de pe gazon a componentilor lotului. Totodata, la vestiare, jucatorii argeseni au lovit cu mainile si picioarele usile, iar fortele de ordine au intervenit din nou pentru calmarea spiritelor. Nu au lipsit nici schimburile dure de replici intre fostul finantator vasluian Adrian Porumboiu si oficialii gruparii FC Arges, in fata vestiarului echipei oaspete.
In timp ce clubul FC Vaslui a solicitat Ligii Profesioniste ca FC Arges sa fie sanctionata, oficialii gruparii din Trivale au anuntat ca vor face memoriu impotriva brigazii de arbitri conduse de Mugurel Draganescu. „A fost japca, japca, japca. De mult nu am vazut asa ceva, ca un arbitru sa defavorizeze flagrant o echipa. Vom face memoriu si vom duce caseta la Federatie, cu toate ca suntem constienti ca nu se va face nimic concret impotriva rezultatului de pe teren“, a declarat Nicolae Dobrin, consilierul patronului gruparii argesene, Cornel Penescu.

Clujenii lui Dorinel, suspectati de dopaj
Scandalul produs de oficialii Pandurilor Tg. Jiu, inaintea confruntarii cu CFR Cluj, a avut efectul scontat doar in afara gazonului. „Cerem control antidoping pentru jucatorii clujeni“, au anuntat gorjenii, iar galeria ceferista nu a ramas impasibila, afisand urmatorul banner: „Am venit, ne-am dopat, v-am invins, v-am pupat!“. Coroian, unul dintre cei patru jucatori ai echipei lui Dorinel Munteanu care au efectuat la final testul antidoping, a declarat ca formatia sa nu foloseste substante interzise: „Daca suntem pe locul I cred ca meritam asta, pentru ca nu am ajuns acolo din intamplare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.