Patronatul ANAT a tinut permanent legatura cu reprezentantii agentiilor de turism din regiunea afectata de incendiile de padure din peninsula Halkidiki. La ora actuala situatia a reintrat in normal si nu exista nici un incendiu care sa ameninte stati
Patronatul ANAT a tinut permanent legatura cu reprezentantii agentiilor de turism din regiunea afectata de incendiile de padure din peninsula Halkidiki. La ora actuala situatia a reintrat in normal si nu exista nici un incendiu care sa ameninte statiunile turistice din Halkidiki. In statiunile Hanioti si Polychrono, trotuarele si strazile au fost spalate iar autoritatile locale au initiat o actiune de plantare de copaci in zonele despadurite de incendii. In Hanioti nu mai sunt probleme, fumul a fost indepartat in totalitate iar hotelurile sunt neatinse. Patronatul ANAT recomanda turistilor sa-si continue vacantele fara nici o problema. Mentionam ca mai multi proprietari de agentii de turism isi petrec sau isi vor petrece vacantele aici impreuna cu familiile. Totusi, pentru turistii panicati, care deja s-au intors in tara in urma intreruperii sejurului si care au fost in zona afectata prin agentii de turism membre ANAT, Patronatul ANAT ofera, drept compensare, vacante pe Litoralul romanesc al Marii Negre, incepand cu 1 septembrie si pana la finele sezonului (in functie de perioada preferata de turist), la hoteluri de 2 si 3 stele din toate statiunile, in conditii similare cu cele din Halkidiki. Ca o informatie de ultima ora, autoritatile locale au transmis urmatorul comunicat de presa: "Primarul zonei Pallini din Halkidiki anunta ca dupa incendiile care au lovit zona, situatia s-a linistit acum. Sosirea turistilor se desfasoara in conditii normale si garantam securitatea si cele mai bune conditii de sedere pentru turistii nostri. Incendiile care au avut loc sunt acum de domeniul trecutului iar noi suntem in masura sa va asiguram cel mai inalt nivel al serviciilor, ca si pana acum" - se arata in comunicatul ANAT.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.