Bucuresteanul care a tras saptamana trecuta mai multe focuri de arma asupra unui autoturism aflat la o spalatorie auto a fost prins sambata, la Constanta, dupa o actiune concertata a politistilor bucuresteni, in colaborare cu lucratorii Brigazii jude
Bucuresteanul care a tras saptamana trecuta mai multe focuri de arma asupra unui autoturism aflat la o spalatorie auto a fost prins sambata, la Constanta, dupa o actiune concertata a politistilor bucuresteni, in colaborare cu lucratorii Brigazii judetene de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, dar si cu alte institutii abilitate ale statului. Miercuri seara cel in cauza a tras mai multe focuri de arma asupra unui autoturism marca Opel Omega aflat la o spalatorie auto, situata la intersectia Calea Ferentari cu Sos. Salaj, din sectorul 5. Proprietarul masinii ciuruite de gloante este Ion Lungu, de 39 de ani, din Bucuresti, care a comparut ca martor si a fost arestat in dosarul "Camatarilor". Imediat dupa ce a executat focul, Dorel Marius a fugit de la locul faptei cu o masina al carui numar nu a fost identificat. Nu s-au inregistrat victime. In afara autoturismului mentionat, cele aproximativ zece cartuse trase au lovit alte doua masini parcate in apropiere.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.