Antrenorul lui Standard, olandezul Johan Boskamp, a declarat ieri, la sosirea in Bucuresti, ca Rapaic are 50 la suta sanse sa evolueze in mansa secunda cu Steaua. "Sper sa vedeti un alt Standard. Ultimele doua meciuri pe care le-am jucat au fost bune
Antrenorul lui Standard, olandezul Johan Boskamp, a declarat ieri, la sosirea in Bucuresti, ca Rapaic are 50 la suta sanse sa evolueze in mansa secunda cu Steaua. "Sper sa vedeti un alt Standard. Ultimele doua meciuri pe care le-am jucat au fost bune si sper sa continuam pe acelasi drum. Sansele ca Rapaic sa joace cu Steaua sunt de 50 la suta", a spus Boskamp. Intrebat daca va juca ofenisv in partida cu Steaua, Boskamp a raspuns: "Vreti sa jucam deschis pentru voi? Da? OK, atunci o vom face special pentru voi". Atacantul portughez Ricardo Sa Pinto spune ca echipa sa inca mai spera sa se califice, in ciuda rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut pe teren propriu. "Bineinteles ca inca mai credem in calificare. La Bucuresti suporterii sunt foarte infocati si motiveaza echipa. In plus, jucatorii romani sunt foarte tehnici, ca si portughezii, ceea ce mie imi place. Ne va fi greu, dar speram sa fim noi cei care vor merge mai departe", a declarat jucatorul portughez. Sa Pinto a adaugat ca ii va fi foarte greu sa marcheze la Bucuresti. "Steaua pe teren propriu este foarte puternica, dar nu suntem obligati sa marcam trei goluri, ne-ar ajunge si unul singur, daca se va termina 1-0 in favoarea noastra. Acum va fi altceva decat in urma cu zece ani, cand Steaua a trecut de belgieni. Nu stiu daca Rapaic va juca, are unele dureri, dar inca nu se stie daca va putea evolua. Cu el echipa este mai puternica, sa speram ca va putea juca. Imi va fi greu sa marchez la Bucuresti, pentru ca suporterii pun multa presiune pe jucatori si pe arbitru, dar in fotbal se poate intampla orice", a mentionat atacantul. Fundasul Eric Deflandre spune ca nu are amintiri prea placute legate de Romania. "Joc pentru a treia oara impotriva Stelei si nu am amintiri prea placute. Cu echipa nationala a Belgiei am pierdut, la fel si cu Standard, in urma cu doi ani, si cu FC Bruges am fost batuti de Steaua cu 3-0, deci am amintiri chiar foarte neplacute. A venit timpul sa oprim aceasta serie", a afirmat jucatorul belgian. Deflandre considera ca evolutia echipei sale din ultima vreme il indreptateste sa spere la calificare. "Rezultatul din tur nu ne este prea favorabil, dar modul in care am jucat cu Steaua si in campionat ne da sperante si s-ar putea sa avem sanse mai mari decat ne gandim. Va fi foarte greu, dar vrem sa facem un meci bun. Nu putem judeca forma actuala a echipei dupa un singur meci, dar in aparare am jucat mai bine in campionat si speram sa confirmam la Bucuresti", a spus fundasul, care a adaugat ca nu ii este teama de caldura de la Bucuresti, deoarece si in Belgia este la fel de cald. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.