Un grup infractional organizat, care distribuia heroina pe raza municipiului Bucuresti, a fost destructurat, la sfarsitul saptamanii trecute, de ofiterii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, sub coordonarea
Un grup infractional organizat, care distribuia heroina pe raza municipiului Bucuresti, a fost destructurat, la sfarsitul saptamanii trecute, de ofiterii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bucuresti. Astfel, in urma a sase perchezitii efectuate la domiciliile si resedintele celor trei invinuiti, ofiterii au descoperit 400 grame heroina, care pe piata neagra valoreaza aproximativ 20.000 EURO, 2 pistoale cu gaze si 12 cartuse aferente - detinute ilegal, aproximativ 350 grame bijuterii de aur, 16 ceasuri elvetiene, 2 camere video si 2 aparate foto digitale, instrumente de portionat heroina, 9.020 RON si 250 EURO, 10 telefoane mobile si 25 cartele telefonice, despre care se detin date ca provin din traficul de droguri sau ca au fost folosite la savarsirea acestui gen de infractiuni.
Din cercetarile politistilor, s-a stabilit ca, in ultimii 3 ani, S. A., de 27 ani, S. S., de 28 ani si V. I., de 25 ani ani, toti din Bucuresti, membri ai lumii interlope, considerati capii retelei, au procurat mari cantitati de heroina din Turcia, pentru aprovizionarea pietei de droguri din Bucuresti.
Acestia vindeau drogurile altor dealeri, care, la randul lor, le distribuiau unor subdealeri sau direct consumatorilor din diferite cartiere ale Capitalei. Tribunalul Bucuresti a emis pe numele celor trei suspecti mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat. Ofiterii antidrog continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.